Over AutoService Velserbroek

Vanuit een langlopende carierre in de automotive brance zijn we in 2015 gestart als garagebedrijf voor alle bekende merken auto's. De activiteiten bestonden uit onderhoud, reparaties en schadeherstel. Nadat de Tesla model S op de markt kwam kregen wij de vraag vanuit MisterGreen of wij het onderhoud aan de Tesla's wilde gaan uitvoeren. Ondanks dat de Tesla's weinig onderhoud nodig zouden hebben bleken o.a. remmen, banden en ophanging de zelfde slijtage te vertonen als andere en niet E.V auto's

Model S - 2015
Vereniging ROB net

Vereniging R.O.B

AutoService Velserbroek is aangesloten bij de vereniging R.O.B. Via het R.O.B. systeem communiceren leasemaatschappij en leverancier over aanvragen m.b.t. Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB) én het eventueel daaraan gerelateerde vervangende vervoer. ROB-Net ondersteunt de administratieve afwikkeling van de aanvragen en onderlinge transacties.

Dit maakt het voor ons uitermate eenvoudig om de vele leasemaatschappijen van dienst te kunnen zijn in het onderhoud van alle lopende contracten.

Garantie op reparatie en onderhoud

Heeft uw Tesla een reparatie nodig of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Breng hem dan naar AutoService Velserbroek, wij zijn een BOVAG-Garage. Dat levert naast garantie nog meer voordelen op.

  • U heeft recht op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie.
    Wij geven op draagarmen 2 jaar garantie.

  • Wij maken gebruik van een passend vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Dit betekent niet dat u altijd recht hebt op een gratis vervangende auto. Het kan ook betekenen dat u tegen gereduceerd tarief een huurauto krijgt, maar ook dat u een leenfiets meekrijgt.

  • Het onderhoud wordt altijd volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door onze professionele technici.

Bovag Logo

Klanten Services

Ma - Vr: 09.00 – 17.00 uur

Op deze website

Snel naar

Liever een Tesla zonder bijtelling? Wij bouwen de Moby 2 Share box voor u in. Klik hier voor meer info

Erkende Garage

Autoservice Velserbroek logo
Wij zijn het Hightech Reparatie Center voor al uw Tesla reparaties

Onderhoud wagenpark

AutoService Velserbroek is uw partner het verzorgen het onderhoud, ruitschadeherstel, reparatie en APK-keuringen voor uw wagenpark en berijders.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u het beste contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op